(Poistunut julkaisusta)

Kausipuutarhuri
Tuusulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tuusulan seurakunta hakee kausipuutarhureita määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2020 Paijalan ja Kellokosken hautausmaille, Kirkkopuistoon sekä Jokelan uurnalehtoon.

Kausipuutarhurit vastaavat viheralueiden ylläpitotyön toteutuksesta vastuualueillaan, toimivat ryhmänvetäjinä ja osallistuvat erityistä osaamista vaativiin työtehtäviin, kuten haudankaivuuseen, kasvinsuojeluun tai työvälineiden huoltoon.
Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan/puutarhatalouden perustutkinto (puutarhuri) tai vankka alan työkokemus. Eduksi katsotaan hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.
Odotamme kausipuutarhureilta positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 303. Tehtävät täytetään 14.4.2020 alkaen ja työsuhteen kesto on 6,5 kuukautta.
Paijalan hautausmaalla on uusi, ajanmukainen sosiaali- ja huoltorakennus, joka on otettu käyttöön 2019. Myös muilla hautausmailla on uudet, ajanmukaiset sosiaali- ja huoltotilat.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Työsuhteissa on 3 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:
työnjohtaja Mona Tigerstedt
040 648 6602 keskiviikkoisin klo 12-14
mona.tigerstedt@evl.fi

ja
ylipuutarhuri Virpi Väre
040 580 4915 torstaisin klo 12-14
virpi.vare@evl.fi