Kausimyyjiä kesäksi (30-37,5h/vko) K-Rauta Valkeakoski
K-Rauta Valkeakoski

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas Noutopihamyyjä, Kesäpihamyyjä tai Maali/Sisustusmyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Valkeakoskella on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.
Haemme kaudelle 4-5 kausimyyjää eri tehtäviin siis.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Rauta Valkeakoskella työskentelet noin 15 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman ja henkilökunnan tuen tehtävissä
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- Noutomyyjillä trukin ajotaito iso plussa (ja tähänkin toki perehdytys)


Lähetä hakemuksesi 15.2.2022 mennessä osoitteeseen jouni.fuss@k-rauta.fi tai K-Rauta Valkeakoski, Sammonkatu 19 37600 Valkeakoski.


Tehtävät ovat määräaikaisia kausitöitä ajalla huhtikuu – elokuu 2022. (kesto sovittavissa, eri pituisia tehtäviä)
Kutsumme haastatteluihin valitut viikolla 8 ja 10. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jouni Fuss, puh 040-8415933 tai jouni.fuss@k-rauta.fi.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot