(Poistunut julkaisusta)

Kausimyyjä infra ja maisematuotteiden parissa (Lappeenranta)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Upeat tuotteemme tarvitsevat kivenkovia myyjiä

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen kesätyö infra- ja maisematuotteiden myynnin parissa Ruduksen toimipisteellä Lappeenrannassa. Rudus Formento -maisematuotteiden valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina. Infrapuolella valmistamme erilaisia tieliikenteen, ratarakentamisen sekä energia- ja telerakentamisen tuotteita.   Myynnin kesätyöntekijänä autat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaitamme löytämään parhaat tuotteet niin pieniin kuin isoihin projekteihin.  

Ketä etsimme? 

Tehtävässä toimiminen edellyttää mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut oppimaan lisää tuotteistamme ja haluaa kehittyä myynnissä. Tehtävässä onnistumista edesauttaa myyntihenkisyys, asiakaslähtöinen asenne sekä itsenäinen työskentelyote. Hyvä koulutustausta on tekninen/kaupallinen. Englannin kielen taito on eduksi. Edellytämme ajokorttia.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita myynnistä ja saat laajan kattauksen infra- ja maisematuotteidemme tuoteperheeseen.  Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin.  Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla).  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marko Ruotsi 0503160907 tai marko.ruotsi@rudus.fi. Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy ja maisematuotteitamme Ruduspiha.