Kausi/kesätyöntekijöitä kokoonpanoon
Kaukora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Kaukora Oy
Kaukora Oy LVS-alan laitevalmistaja sekä LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Päätuotteitamme ovat Jäspi-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet sekä JÄMÄ-lämpöpumput. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta, jotka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Raisioon kevääksi ja kesäksi kokoonpanijoita. Työ alkaa huhtikuun puolessa välissä ja kestää elokuun loppuun. Työ on lähinnä metallikokoonpanoa, mutta joudut tekemisiin myös sähkön kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) mutta viikot 27-30 tehdään päivävuoroa. Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, eli tänne pääset myös julkisin kulkuneuvoin mutta tietysti se oma pikku urheiluauto helpottaa kulkemista.
Odotamme sinulta
Vaikka tämä onkin kausi- ja kesätyö niin tässä vaaditaan jo myös hieman aikaisempaa osaamista. Eritoten jos sinulla on tietotaitoa sähköstä/olet sähkötaitoinen, se on tässä työssä ehdoton etu. Mutta vähintään kokoonpanotyöstä vaaditaan kokemusta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi sähköalaa opiskelevalle. Luonteeltasi olet reipas, kädenpuristuksesi on rautaa ja olet töissä, haalarit päällä silloin kun pitää eikä silloin kuin muistaa. Suomenkielen sujuva lukutaito on työssä ehdoton vaatimus myöskin, sillä työssä käsitellään paljon ohjeita suomeksi.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä paikasta niin hae pikaisesti, sillä aloitamme jo haastattelut vaikka työn alkuun onkin vielä aikaa. Hakemusta tehdessäsi muista liittää mukaan CV, sillä emme käsittele hakemuksia ilman sitä. Ja hakemushan tipautetaan tuttuun paikkaan, osoitteeseen vmp.fi.
Kesto
5kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227490
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Hiihtola (maarit.hiihtola (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0403075010
  • Sijainti: Raisio