Kausiapulaisia kiinteistönhuoltoon talvikaudelle Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Onko sinulla haussa keikkatyö Tampereen alueelta? Onko sinulla hieman aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollosta tai opiskeletko kenties alaa?
 
Meillä on sinulle sopiva pesti Tampereella vapaana. Haemme nyt talvikaudelle tarvittaessa töihin kutsuttavia
 
KIINTEISTÖNHUOLLON KAUSIAPULAISIA

 
Tarjoamme sinulle tarvittaessa töihin kutsuttavan ja määräaikaisen työsuhteen. Tuntityöntekijänä tuntisi vaihtelevat 0-37,5 tunnin välillä ja työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti lumiseen aikaan. Kevään koittaessa, on mahdollista, että hommat jatkuvat kokoaikaisena kesätyöntekijänä.
 
Kausiapulaisena teet käsilumitöitä taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen pihoilla ja tarvittaessa avustat muissa kiinteistönhoitotehtävissä. Toivomme sinulta kiinteistönhoidon perusosaamista ja suomen kielen taitoa. Tarvitset työssä B-ajokorttia ja toivomme että sinulla on Työturvallisuuskortti. Työvuorosi alkavat usein jo kukonlaulun aikaan, joten olethan aamuvirkkua sorttia. 
 
Perehdytämme sinut työtehtäviisi  ja pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kari Karlsson kari.karlsson@coor.com.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot