(Poistunut julkaisusta)

Kausiapulaisia joulusesonkiin pääkaupunkiseudun K-Citymarket -tavarataloihin
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

KAUSIAPULAISIA JOULUSESONKIIN PÄÄKAUPUNKISEUDUN K-CITYMARKET-TAVARATALOIHIN


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko määräaikaisen työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan sesonkityöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haemme innostuneita myyjiä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus pääkaupunkiseudun K-Citymarketeissa ylittää tänä jouluna asiakkaidemme odotukset. Tehtävät pitävät sisällään kassatyöskentelyn lisäksi muuan muassa tavaranpurkua, esillepanoa ja asiakaspalvelua osastoilla. Avoimia tehtäviä on seuraavissa K-Citymarket-tavarataloissa: Helsinki Easton, Helsinki Ruoholahti, Helsinki Malmi, Vantaa Myyrmäki, Vantaa Tammisto, Vantaa Koivukylä, Vantaa Jumbo, Espoo Iso Omena ja Espoo Sello.


K-Citymarket Ruoholahti sekä K-Citymarket Easton palvelevat asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa, joten työvuorot saattavat sijoittua näissä tavarataloissa myös yöaikaan.


Pystymme tarjoamaan työtunteja arviolta 6-30 viikossa. Erilaisten viikkotuntimäärien vuoksi tehtävät soveltuvat mainiosti erilaisiin elämäntilanteisiin - niin opiskelijoille kuin kokoaikaisempaa työtä hakevillekin.


Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Sesonkityö kaupoissamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. sesonkityöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Pääasiallisesti joulusesonkimme kestää marraskuun alusta tammikuun alkuun, ja työsuhde sijoittuu tälle aikavälille joustavasti. Pyrimme tarjoamaan hyville työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen.


Lähetäthän hakemuksesi 14.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------


K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.