(Poistunut julkaisusta)

Kausiapulainen
Parma Oy Hyrylän tehdas

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme Parman Hyrylän tehtaalle useampaa kesätyöntekijää betonielementtien valmistukseen liittyviin tehtäviin. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, reipasta työotetta ja asennetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalalta sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työt ajoittuvat toukokuusta elokuun puoleen väliin ja toivomme, että pystyisit työskentelemään tämän koko ajanjakson.

Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä työparin tai isomman ryhmän kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä. Saat myös kattavan perehdytyksen eri työvaiheisiin. Työ on päivätyötä.

Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.