Kausi- ja kesätyöt 2021 tuotannon ja logistiikan tehtävissä Vantaan tehtaalla
HKScan

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotannon ja logistiikan tehtäviin Vantaan tehtaalle

HKScanin Vantaan yksikössä valmistetaan aterioita, lihavalmisteita sekä jauhelihaa. Lisäksi Vantaalla sijaitsee HKScanin Suomen logistiikkakeskus ja konsernitoimintoja. Henkilöstöä Vantaalla on noin 700.

TARJOAMME mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Meillä on osaava henkilöstö, johon panostamme. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

TUOTANNON työntekijän tehtäviin kuuluu erilaisia tuotteen valmistukseen ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työ tuotannossa on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Ensimmäiset kausityöntekijät pääsevät aloittamaan työt jo helmikuussa 2021 ja toukokuun mennessä ovat kaikki kesätyöntekijät aloittaneet. Töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka tai sopimuksen mukaan. Tarkka aloituspäivä sovitaan kaikkien työhön valittujen kanssa erikseen. 

LOGISTIIKAN työntekijän tehtäviin kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto ja käsittely, asiakaskohtainen keräily ja erilaiset varaston aputyöt. Työ logistiikassa on 3-vuorotyötä. Töiden aloitus logistiikassa on pääsääntöisesti touko-kesäkuun vaihteessa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka tai sopimuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA

  • 18 vuoden ikää
  • valmiutta vuorotyöhön
  • rutiininsietokykyä ja valmiutta fyysiseen työhön
  • tiimityötaitoja, reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • suomen kielen taitoa

Aikaisempi kokemus alalta on eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Työsuhteen alussa perehdytämme kaikki uudet työntekijät työtehtäviinsä, joten motivaatio ja oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat meille ne kaikkein tärkeimmät kriteerit. 

LISÄTIETOJA:

Aloitamme kausi- ja kesätyöntekijöiden haastattelut heti tammikuun alussa ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa, kunnes paikat ovat täytetty. Hakemus kannattaa siis jättää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2021.

Työpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka riippuen työsuhteen kestosta, saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot