(Poistunut julkaisusta)

Kausi- ja kesätyöntekijöitä
Atria Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haemme nyt Atrialle kevään ja kesän sesonkeihin

KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ Atrialla antaa enemmän. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Paikkoja on avoinna Nurmossa, Sahalahdessa, Kauhajoella, Forssassa, Koskenkorvalla, Seinäjoella, Kuopiossa ja Varkaudessa. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtaille tuotannon tehtäviin. Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa, tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä sekä jonkin verran myös toimihenkilötehtävissä.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja tarvittaessa myös vuorotyövalmiutta. Hygieniaosaamistodistus on hyvä olla jo valmiiksi suoritettuna. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta. Samoin jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä alan opinnot ovat sinulle eduksi. Toimihenkilötehtävät sijoittuvat pääasiassa Seinäjoelle ja Nurmoon.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.atria.com/kesatyo kunkin paikkakunnan ilmoituksen kautta. Koskenkorvalle, Varkauteen ja toimihenkilötehtäviin voit jättää avoimen hakemuksen. Haastatteluja ja valintoja teemme  jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi viimeistään 10.2.2019!