(Poistunut julkaisusta)

Kausi- ja kesätyöntekijöitä myyntipakkaamoon
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.


Etsitkö kausi -tai kesätöitä? Haemme nyt joukkoomme reippaita


KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ MYYNTIPAKKAAMOON


Helsinki-Vantaalle! Työhösi myyntipakkaamossa kuuluvat erilaiset lentomyynnin pakkaamiseen liittyvät tehtävät. Pakkaamme Finnairin lennoilla myytäviä ja tarjoiltavia juoma-, snack- ja muita myyntituotteita.


Kausi- ja kesätyö Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on loistava mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta, kartuttaa työelämätaitoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Haluamme onnistua matkustajien palvelemisessa tarjoamalla erinomaista laatua suosittujen matkustuskuukausien aikana kesällä. Tarvitsemmekin avuksemme innokkaita ja yhteistyökykyisiä työntekijöitä, joilta ei katoa pilke silmäkulmasta vilkkaimpinakaan hetkinä.


Odotamme sinulta


 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle


 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Katsomme eduksi kokemuksen tuotanto- ja pakkaustyöstä, mutta tärkeimpänä pidämme kuitenkin positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Ensimmäiset kausityöt alkavat jo maaliskuussa ja kestävät syyskuun loppuun. Kesätyöt alkavat porrastetusti toukokuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa, mutta toivomme että olet myös valmis satunnaisiin yövuoroihin.


Kausi- ja kesärekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä.


Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana! Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi.


Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.