(Poistunut julkaisusta)

Kausi- ja kesätyöntekijöitä lentoateriapalveluiden tuotantoon
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.


Etsitkö kausi -tai kesätöitä? Haemme nyt joukkoomme reippaita


KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LENTOATERIAPALVELUIDEN TUOTANTOON


Helsinki-Vantaalle! Tuotannon työntekijänä työtehtäviisi voi kuulua avustavia keittiötehtäviä, lennoilla tarjottavien aterioiden ja tuotteiden pakkausta sekä lennoilta saapuvan kaluston puhdistamista.


Kesätyö Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on loistava mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta, kartuttaa työelämätaitoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Haluamme onnistua matkustajien palvelemisessa tarjoamalla erinomaista laatua suosittujen matkustuskuukausien aikana kesällä. Tarvitsemmekin avuksemme innokkaita ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä, joilta ei katoa pilke silmäkulmasta vilkkaimpinakaan hetkinä.


Odotamme sinulta


 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle


 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Katsomme eduksi kokemuksen tuotanto- ja pakkaustyöstä, mutta tärkeämpänä pidämme kuitenkin positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Kausityöt alkavat jo maaliskuussa ja kestävät syyskuun loppuun. Kausityöläisillä on usein mahdollisuus jatkaa töitä myös talvikauden yli. Kesätyöt alkavat porrastetusti toukokuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa, mutta kokemuksen karttuessa on myös mahdollisuus työskennellä satunnaisissa yövuoroissa.


Kausi- ja kesärekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä.


Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.finnair.com/jobs, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana! Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi.


Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.