(Poistunut julkaisusta)

Kausi – ja kesätyöntekijöitä HKScan Finland Oy:n tuotantolaitoksillemme tuotannon työtehtäviin
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2017

Forssa: teurastamon ja leikkaamon aputyöt sekä lihasikojen paloittelu; pakkaustyöt leikkaamon pakkaamossa ja elinpakkaamossa sekä kuluttajapakatunlihan osastolla. Lisäksi lähettämön ja pakastamon työtehtäviin.

Mikkeli: valmisruoka- ja lihavalmistetuotannon eri työvaiheet

Rauma: siipikarjatuotannon eri vaiheet

Outokumpu: nautojen teurastus ja leikkuun aputyöt

Vantaa: lihavalmiste – ja valmisruokatuotannonprosessien eri työvaiheet sekä logistiikan keräilytehtävät

 

Edellytämme 18 vuoden ikää, reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen.

Hygieniapassi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä vahvojen tavaramerkkien ja maistuvan ruuan parissa.

Huomaathan hakemusta täyttäessäsi, että meille on erittäin tärkeää tietää milloin voit aloittaa työt ja minne saakka pystyt työskentelemään.

Aloitamme kausityöntekijöiden haastattelut heti vuoden 2018 alusta ja haastattelut jatkuvat aina loppukeväälle saakka

 

Mikäli kiinnostuit avoimista työpaikoistamme, käy täyttämässä työhakemuksesi nettisivuiltamme 28.2.2018 mennessä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

Voit käydä tutustumassa yritykseemme kotisivuillamme www.hkscan.com