(Poistunut julkaisusta)

Kaupunkipyörien kuljettajia, CityBike Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2019
Miltä kuulostaisi työt erittäin suosittujen kaupunkipyörien parissa? Nautitko autolla ajamisesta? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.

Etsimme nyt asiakkaallemme CityBike Vantaalle

KAUPUNKIPYÖRIEN KULJETTAJIA.

Työssäsi liikut ympäri Vantaata ja pidät huolta, että pyörätelineissä on aina riittävästi pyöriä asiakkaita varten, sekä otat huoltoa vaativat pyörät kyytiin, että palautat huollettuja pyöriä tilalle. Käytössäsi on nykyaikainen ajokalusto ja ohjelmisto.

Työpäiväsi alkaa varikolta Vantaalla, josta lastaat huolletut pyörät kyytiin ja lähdet matkaan. Apunasi toimii tähän työhön suunniteltu järjestelmä, joka kertoo sinulle, missä päin Vantaata pyöriä tarvitaan, ja sen mukaan suunnittelet ajoreittisi. Päivän päätteeksi ajat varikolle ja luovutat huollettavat pyörät pyöränkorjaajien haltuun. Työhösi kuuluu myös tarkastaa asemilla olevien pyörien kunto ja tarvittaessa pikahuoltaa niitä.

Haemme neljää henkilöä, jotka tekevät työtä kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22 maanantaista perjantaihin. Tämän lisäksi haemme myös yhtä viikonloppukuskia, jonka työaika alkaa tarpeen vaatiessa klo 8-10 ja kestää 8 tuntia. Toivomme viikonloppukuskilta, että sinulta löytyy joustavuutta tehdä tarvittaessa työvuoroja myös arkena.

Valituksi tulemisen edellytyksenä on, että olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen ihminen täynnä hyvää asennetta. Kohtaat ihmisiä koko päivän ajan, ja usein he tulevat myös juttelemaan sinulle. Edustat myös koko yritystä liikenteessä, joten huolellisuus ja tarkkuus työssäsi ovat avainasemassa.
Työkieli työssä on suomi.

Työt alkavat kesäkuun alussa, ja jatkuvat lokakuun loppuun asti. Hyvin hoidettu työ takaa varmasti työtä myös tulevina kausina.

Kerro meille miksi olisit mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään, sekä muista kertoa hakemuksessasi, haetko arkipäivä- vai viikonlopputyötä.


Edellytämme sinulta

Ulospäinsuuntautunutta ja avointa asennetta
Huolellisuutta ja tarkkuutta työskentelyssäsi
Positiivista, iloista ja pirteää fiilistä pitkin päivää


Tarjoamme sinulle

Loistavan mahdollisuuden päästä tutkitusti parhaimpaan kaupunkipyörä -palveluita tarjoavaan yritykseen töihin
Rennon ja rempseän työn
Mukavat työkaverit


Arvostamme

Kokemusta isoilla pakettiautoilla ajamisesta
Kokemusta fillareiden korjaamisesta ja huollosta, tai esim. oman prätkän huoltamisesta


Kiinnostuitko?

Löytyikö unelmasi duuni tästä? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, ja muista kertoa meille miksi olisit mielestäsi oikea valinta tehtävään, liitä CV:si hakemukseen, sekä muista kertoa meille haetko arkipäivä- vai viikonlopputyötä


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi