Kaupunkipyörien huoltaja, CityBike Finland Oy
Kaupunkipyörä Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa. Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2021.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräpalveluun polkupyöränhuoltajia määräaikaiseen tehtävään. Polkupyöränhuoltajan tehtäviin kuuluu kaupunkipyörien huoltaminen ja korjaaminen. Työskentely tapahtuu joko Helsingin Konalassa tai Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevassa toimipisteessä. Työ alkaa maaliskuussa ja kestää ainakin vuoden 2021 loppuun asti, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Olet oma-aloitteinen, rutiininsietokykyinen ja teknisesti orientoitunut. Työkalut pysyvät käsissäsi ja olet näppärä käsistäsi. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tehtävään perehdytetään kattavasti työn alussa. Tärkeintä on reipas asenne ja kiinnostus työskennellä polkupyörien huollon ja korjaustehtävien parissa.

Persoonana olet reipas ja asiakaslähtöinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maiju Pussinen numerosta 046 8760349 tai sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413033
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Liikenne ja logistiikka,
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Pussinen (maiju.pussinen (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Helsinki