(Poistunut julkaisusta)

KAUPUNKIKEHITYSJOHTAJA
Rauman kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Johdat avainhenkilönä ja kaupunginjohtajan kumppanina kaupungin ja sen elinvoiman kehittämistä. Kuulut kaupungin johtoryhmään ja apunasi on tiimi motivoituneita ammattilaisia.

Rauman kaupunki hakee KAUPUNKIKEHITYSJOHTAJAA vakinaiseen virkaan.

Rohkeista ratkaisuistaan tunnettu Rauma tarjoaa energiselle osaajalle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kaupunkimme kokonaisvaltaisena kehittäjänä. Tarjoamme sinulle jäsenyyttä uuden sukupolven organisaatiossa, jossa on nuorekas henkilöstö poikkihallinnollisine tiimeineen ja aito tekemisen meininki.

Odotamme, että innostavana johtajana luot uudenlaisia toimintamalleja ja yhteistyömuotoja Rauman elinvoiman ylläpitämiseen ja kaupungin kehittämiseen. Vastuullasi ovat muun muassa yritystoiminnan, matkailun, liikenteen ja maaseudun toimintaedellytysten edistäminen sekä kaupungin strategiaprosessin ja kehittämishankkeiden johtaminen. Avuksesi saat työyhteisön, joka toimii konsernipalvelut-toimialan kaupunkikehitys-palvelualueelta käsin ja jolla on vankkaa kokemusta ja osaamista sekä hyvä toimintakentän tuntemus. Kaupungin elinvoimaisuuden vahvistamiseksi teet tiivistä yhteistyötä kaavoituksen ja maankäytön suunnittelijoiden kanssa.

Kuulut kaupungin johtoryhmään ja menestyksesi edellytyksenä on saumaton yhteistyö kaupunginjohtajan ja koko johtoryhmän kanssa. Lisäksi tarvitset hyvät verkostot valtakunnalliseen, maakunnalliseen ja seudulliseen sidosryhmäyhteistyöhön ja edunvalvontaan.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme eniten tuloksellista kehittämisotetta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä itsenäistä, vastuullista toimintaa. Katsomme eduksi vahvan elinkeinopolitiikan tuntemuksen ja kokemuksen vaativasta verkostoyhteistyöstä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä alan työkokemus.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 12.00.

Lisätietoja antavat: kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, puh. 040 673 2001, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi, kaupunginhallituksen pj Kalle Leppikorpi, puh. 044 793 3004, Mercuri Urval; Tomi Arppe, puh. 045 127 4656, Juha Laurila, puh. 044 975 7848

Tätä tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen tai internetsivujen www.rauma.fi kautta. Jos et voi jättää hakemustasi sähköisen järjestelmän kautta, toimita hakemuksesi määräaikaan mennessä osoitteella Rauman kaupunki, Kirjaamo, Pl 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Kaupunkikehitysjohtaja”.