(Poistunut julkaisusta)

KAUPUNGINLAKIMIES
Rauman kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Olet mukana vaikuttamassa kaupungin kehittymiseen innovatiivisuutta ja uuden oppimista arvostavassa organisaatiossa. Saat esimiehesi sekä eri alojen ammattilaisten tuen työllesi ja tuemme hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Rauman kaupunki julistaa kaupunginlakimiehen vakinaisen viran uudelleen haettavaksi. 

Tarjoamme sinulle innostavan asiantuntijatehtävän kaupunkiorganisaation näköalapaikalla konsernipalvelut-toimialalla. 

Kaupunginlakimiehenä tehtäviisi kuuluvat laajasti kaupunkikonsernin erilaiset juridiset tehtävät; erityisesti konsernihallinnon, teknisen toimialan ja hankintajuridiikan oikeudellisiin kysymyksiin liittyvä neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kuntakonsernin sopimusoikeudelliset asiat sekä osallistuminen kaupungin tytäryhteisöjen konserniohjaukseen. Toimit myös keskusvaalilautakunnan sihteerinä. 

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi julkishallinnon, yhteisölainsäädännön ja sopimusjuridiikan tuntemuksen. Arvostamme strategista ajattelukykyä, itsenäistä, ratkaisuhakuista työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sekä ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Sari Salo, puh. 044 534 1962, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi. Hakuaika päättyy 23.3.2020 klo 16:00.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).
Jos et voi jättää hakemustasi sähköisen järjestelmän kautta, toimita hakemuksesi määräaikaan mennessä osoitteella Rauman kaupunki, Kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Kaupunginlakimies".

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan hakuprosessissa.