KAUPUNGINLAKIMIES
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen
 
KAUPUNGINLAKIMIESTÄ
 
Kaupunginlakimiehen tehtäviin kuuluu toimialojen oikeudellinen neuvonta. Virkaan sisältyy vastuu vaalien järjestämisestä ja keskusvaalilautakunnan sihteerin tehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu kunnallisen pysäköinninvalvojan tehtävät. Kaupunginlakimies toimii kansliapäällikön sijaisena.
 
Toivomme sinulta
Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto ja kokemusta tehtäväalueelta.  Kunnallishallinnon tuntemus, kokemus lakimiestehtävien hoitamisesta sekä suoritettu tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.
 
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa. Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa.
 
Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen www.kuntarekry.fi (työavain 270335) viimeistään 28.1.2020 klo 12.00 mennessä. 
 
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksen. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328512
  • Tehtäväalue: Lainopillinen ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antavat kansliapäällikkö Riitta Simonen 040 847 3626 ja kaupunginjohtaja Jyrki Mattila 040 541 9576.