(Poistunut julkaisusta)

Kaupunginlakimies
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme osaavaan joukkoomme

KAUPUNGINLAKIMIESTÄ

vakinaiseen virkasuhteeseen.

Kaupunginlakimiehen tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin eri toimialojen ja toimielinten oikeudellinen neuvonta ja avustaminen juridisissa asioissa sekä kaupungin oikeudellisten prosessien johtaminen, kehittäminen ja arviointi. 

Huolehdit yhdessä hankintalakimiehen kanssa kaupungin lakiasioiden hoidosta ja valmistelet kaupunginhallituksen päätöksentekoon kuuluvia asioita.

Arvostamme kokemusta tuomarin tehtävistä tai riittävää asianajokokemusta sekä hyvää kuntahallinnon tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, kehittämishakuisuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kasvavan kaupungin aktiivisen ja osaavan työyhteisön, asiantuntijaa motivoivan laajan tehtäväkentän sekä vakaan kaupunkiorganisaation edut.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTM/OTK).

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Voit esittää oman palkkatoivomuksesi.

Virka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja siihen sisältyy kuuden kuukauden koeaika.  Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus 8.9.2019 kello 21 mennessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 28.8.2019 klo 9-10 ja 4.9.2019 klo 9-10 kaupunginkamreeri Teppo Verronen puh. 040 318 2322 (teppo.verronen@kerava.fi)