(Poistunut julkaisusta)

Kaupunginjohtaja
Akaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme Akaan kaupungille

KAUPUNGINJOHTAJAA

määräaikaiseen viisi vuotta kestävään virkasuhteeseen. Viran vastaanotto tapahtuu sopimuksen mukaan.

Kaupunginjohtaja kehittää kaupunkia ja johtaa sen palvelutuotantoa siten, että organisaatio toimii kaupungin arvojen ja strategian mukaisesti ja toteuttaa valtuuston hyväksymiä toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita.

Haemme virkaan innovatiivista, joustavaa, ennakkoluulotonta kehittäjää ja arvostamme kunnallishallinnon ja/tai yrityselämän tuntemusta. Kaupunginjohtajalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä näkemystä kaupungin elinvoiman edistämisestä ja strategisesta johtamisesta. Tehtäviin kuuluu myös monimuotoisen henkilöstöorganisaation sekä kaupungin hallinnon ja talouden johtaminen, josta saatu kokemus luetaan eduksi.    

Hakemukset tulee toimittaa keskiviikkoon 5.12.2018 kello 15.00 mennessä Akaan kaupunginvaltuustolle osoitettuna osoitteella Akaan kaupunginhallitus PL 34 37800 AKAA tai sähköpostitse osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi. Aikaisemmassa haussa saapuneita hakemuksia ei huomioida. Hakemukseen tulee liittää palkkatoive sekä jäljennökset kelpoisuuden osoittavista tutkinto- ja työtodistuksista.

Tiedusteluihin vastaavat:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen, puh. 050 5187 826 tai jaakko.leinonen@akaa.fi

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö, puh. 040 7191 676 tai harri.ramo@pp1.inet.fi

Va. kaupunginjohtaja, henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori, puh. 040 335 3201 tai briitta-liisa.sinivuori@akaa.fi

Akaassa 7.11.2018

AKAAN KAUPUNGINHALLITUS