Kauppias (franchising-yrittäjä)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Työnkuvaus

Suomessa hyvin tunnettu ja kannattava franchising-ketju etsii riveihinsä uusia yrittäjähenkisiä ja asiakastyöstä motivoituvia kauppiaita.

Tehtävässä vastaat itsenäisenä yrittäjänä oman liikkeesi myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä kokonaisuudessaan. Johdat liikettä organisoimalla ja ohjaamalla päivittäistä toimintaa ja teet työtä henkilöstösi kanssa yhteisten tavoitteiden eteen. Huolehtimalla aktiivisesta myyntityöstä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta varmistat, että asiakkaat palaavat luoksesi aina uudelleen ja uudelleen.

Mitä odotamme sinulta?

Kauppiaana menestyminen edellyttää reipasta kauppiashenkeä ja energistä työotetta. Nautit asiakaspalvelusta ja olet valmis osallistumaan myyntiin henkilöstösi kanssa. Olet motivoitunut, itseohjautuva ja hallitset kaupalliset perustiedot. Niinpä kaupallinen tausta, aiempi kokemus ketjuliiketoiminnasta ja esimiestyöstä ovat eduksi oman tiimisi johtamisessa. On myös tärkeää, että taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen.

Mitä tarjoamme?

Jos yrittäjyys kuuluu haaveisiisi, tämä on oiva tilaisuus toteuttaa unelmasi. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle matalan kynnyksen siirtyä franchising-yrittäjäksi ja mahdollisuuden menestyä itsenäisenä toimijana yhdessä maan tunnetuimmista franchising-ketjuista. Saat käyttöösi vahvan brändin, testatun ja alati kehittyvän myymäläkonseptin sekä laajat tukipalvelut.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos näet yrittäjyyden mahdollisuutenasi, hae tehtävää tai ota yhteyttä heti! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva konsultti Joni Hokkanen p. 040 350 0735, jho@temp-team.fi.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kauppias (franchising-yrittäjä) 31.3.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan sisällä, joten toimithan nopeasti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239261
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joni Hokkanen (joni.hokkanen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 040 350 0735
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa