(Poistunut julkaisusta)

Kaupparaportoinnin asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Osana OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoaluetta, Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi. OP toimii Euroopan keskuspankin EKP:n valvonnassa, ja raportoimme taloudestamme sen mukaisesti. Etsimme nyt OPn Viranomaisraportointiin Kaupparaportoinnin asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään sääntelyn mukaista kaupparaportointia

Tarkemmin sinun roolistasi

Päävastuualueenasi on OP Ryhmän kaupparaportointi (EMIR II ja Mifid II). Vastaat päivittäisestä raportoinnista viranomaisille, kuten Finanssivalvonnalle ja ESMAlle. Varmistat, että raporttisi ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia. Päivittäisen raportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen raportoinnin kehittämiseen yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Sinusta

Sinulla on laajaa osaamista johdannais- ja osakemarkkinoista sekä ymmärrystä kaupankäyntiprosesseista. Tunnet finanssimaailmaa ja seuraat aktiivisesti alan muutoksia erityisesti viranomaisilta tulevan sääntelyn osalta. Aikaisempi kokemuksesi Middle Office- toiminnoista luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Hyvä tietovarasto-osaaminen ja teknologiaymmärrys ovat tehtävässä vaadittavia taitoja. Soveltuva korkeakoulututkintosi tuo sinulle monipuolista teoreettista osaamista, ja työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Haemme aikataulupainetta hyvin kestävää, joustavaa ja pitkäjänteisen työskentelyn taitavaa asiantuntijaa. Linjausten noudattaminen ja tarkan sääntelyn ympäristössä toimiminen on sinulle mieluisaa. Olet luontaisesti aloitteellinen ja osaat johtaa itseäsi sekä työtäsi tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti.

Meistä

Työskentelet yhdessä viranomaisraportoinnin asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa. Vaikka jokaisella on oma vastuualueensa, teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä. Luonnollisesti tämän kaltaisessa tekemisessä sidosryhmiä on lukuisia. Olet läheisessä yhteistyössä Keskuspankin ja Kehittäminen & Teknologiat -organisaation muiden yksiköiden ja tiimien kanssa.

Me paiskimme töitä tosissamme mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot mukanasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Anne Kjellman kertoo sinulle mielellään lisää puh. 050 342 1207. Voit myös laittaa kysymyksesi Annelle sähköpostitse anne.kjellman(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.