(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA kauppakeskukseen Vantaalle.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työaika sijoittuu arkipäiville ja työ voidaan tehdä joko aamuvuorossa klo 6-14 tai iltavuorossa klo 20-23. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja vuorosta riippuen joko koko- tai osa-aikainen. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut!


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 


Tarjoamme sinulle säännöllisen työn sekä ISS Palveluiden henkilöstöedut. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.4.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -