(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja (vakituinen), Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme Tampereen keskustaan kauppakeskussiivoojaa täysipäiväiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on reipas ja innokas oppimaan uutta, aikaisempi kokemus siivoustehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi mutta sopivan henkilön tullessa vastaan tehtävään perehdytetään myös alkeista asti. Työskentely on pääasiassa itsenäistä mutta siihen kuuluvat myös asiakaskohtaamiset eli toivomme hakijoilta myös sopivan määrän asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjolla on vakituinen työsuhde 37,5 h/vko, työaika on ma-pe 14-22. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Työkohde sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.