(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kauppakeskussiivoojia Tampereelle.

Tärkeimpiä piirteitä haettavissa henkilöissä ovat reipas asenne ja halu oppia uutta. Aiempi kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työtehtäviin saa perehdytyksen. Työtä tehdään myymälän aukioloaikana, joten työ vaatii halua työskennellä asiakkaiden parissa. Työtunnit määräytyvät asiakkaan tarpeen ja oman tilanteesi mukaan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä työtä muutamasta vuorosta jopa täysiin tunteihin viikossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa. Ensisijaisesti haemme työntekijää joka on kiinnostunut työskentelemään arkisin iltavuorossa noin klo 14-22 välillä. Työvuoroja on kuitenkin tarjolla kahdessa vuorossa sekä arkena että viikonloppuisin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kolmen kuukauden vuokratyösuhteella.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kaarina.ahonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.