(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme Tampereen keskustaan kauppakeskussiivoojaa kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Tärkeimpiä piirteitä haettavissa henkilöissä ovat reipas asenne ja halu oppia uutta. Aiempi kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työtehtäviin saa perehdytyksen. Työtä tehdään kauppakeskuksen aukioloaikana, joten työ vaatii halua työskennellä asiakkaiden parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustan uudessa kauppakeskuksessa. Etsimme työntekijää joka on kiinnostunut työskentelemään arkisin iltavuorossa klo 14-22 välillä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vakituisena ja täysipäiväisenä työsuhteena.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja sinulle antaa Anu, p. 050 355 7733.


 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.