(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja sunnuntaityöhön, Hyvinkää
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme Hyvinkään keskustaan kauppakeskussiivoojaa vakituiseen sunnuntaityöhön.

Työaika on sunnuntaisin 4h/pvä klo 13-17.

Haemme tehtävään omatoimista ja reipasta siivousalan kokemusta omaavaa työntekijää. Työtehtävät pysyvät vakioina joka sunnuntai ja työhön annetaan hyvä perehdytys.

Siivousalan kokemus on tässä tehtävässä välttämätön koska työvuorossa työskennellään yksin.

Työtä tehdään kauppakeskuksen aukioloaikana, joten työ vaatii halua työskennellä asiakkaiden parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet hyvien kulkuyhteyksien varrella Hyvinkään keskustassa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vakituisena työsuhteena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.