(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskussiivooja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa  

 

SIIVOOJAA

 

Espoon Leppävaaraan kauppakeskukseen osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tässä tehtävässä teet ostoskekuksen ylläpitosiivousta mukavan vilkkaassa ympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia portaiden, aulan, tuulikaappien ja lattioiden siiovouksesta käyttäen mm. laadukkaita siivouskoneitamme. Sinua odottavat selkeä työalue ja mukavat työparit, sekä esimies kenen kanssa aluetta hoitaa! Työajat painottuvat aamuun ma, ti, to ja pe klo 6.00 – 9.00 ja ti klo. 19.00-22.00 eli työ sopii hyvin vaikka lisätyöksi toisen työn tai opiskelun oheen. Kohde on erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palkka tehtävässä on Kipa tes 2, sekä tietty iltalisät.

 

Perehdytämme sinut ilman muuta työtehtäviisi, on toki vielä parempaa jos sinulta jo löytyy aikaisempaa siivouskokemusta. Olet reipas, ystävällinen ja oma-aloitteinen tyyppi, jolla on hyvää siivoussilmää! Tässä tehtävässä odotamme sinulta myös auttavaa suomen kielentaitoa.

 

Vaikka työsi onkin liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojemme kautta. Lisäksi meillä pääset sairauskassan jäseneksi, jonka myötä saat kattavamman työterveyshuollon. Työnkuvasi on monipuolinen sekä vaihteleva, ja isona talona tarjoamme monenlaisia urapolkuja motivoituneille tekijöille!

 

Oletko hakemamme siivooja?

 

Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner