(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskuspäällikkö 
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Kauppakeskuspäällikkö
Sijainti: Vaasa

Haluaisitko sinä työskennellä mielenkiintoisten kotimaisten ja kansainvälisten brändien parissa? Oletko kiinnostunut kaupallisen kokonaisuuden kehittämisestä? Sykkiikö sydämesi kuluttajamarkkinoinnille? Sinulla olisi juuri nyt tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon.

Kutsumme sinut mukaan osaksi Newsecin kasvavaa Retail-tiimiä, johon kaivataan osaajaa vastaamaan kauppakeskus Espenin kaupallisesta johtamisesta. Työ kauppakeskuspäällikkönä tarjoaa monipuolisen ja käytännönläheisen roolin, jossa pääset osaksi nopeasti kehittyvää kauppakeskusmaailmaa. Voimme vakuuttaa, että meillä tulet varmasti oppimaan uutta. Uskallamme myös luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Rinnallasi työskentelee kauppakeskusalan ammattilaisia, ja koko 520 newseciläisen joukko on myös tukenasi.

Espen on Vaasan sydämessä sijaitseva uudistettu keskus, jonka tarjonta kattaa laajasti muotia, ravintoloita ja sisustamista sekä monipuoliset palvelut. Vähittäiskaupan lisäksi Espeniin kuuluvat elokuvateatteri, hotelli ja laaja toimistokokonaisuus. Mikäli kiinnostuit, niin jatka lukemista!

Miltä työsi meillä näyttää?

Vaihtelevaan tehtäväkenttääsi kuuluu niin kaupallisen, kuin toimistokokonaisuuden kaupallinen johtaminen.  Vastaat Espenin kaupallisesta konseptista ja brändistä. Huolehdit vuokralaissuhteista, tuet kiinteistön omistajaa vuokralaisneuvotteluissa sekä tuotat raportit säännöllisesti. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistön omistajan ja vuokralaisten kanssa.

Kauppakeskuspäällikkönä vastaat keskuksen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, toteutat vuosittaisen markkinointibudjetin ja –suunnitelman sekä vastaat markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta. Työssäsi pidät yhteyttä palveluntuottajiin ja markkinoinnin kumppaneihin sekä huolehdit sidosryhmäsuhteista. Keskeinen tehtäväsi on pyörittää Espenin toimisto- ja kauppakeskuskokonaisuuden arkea yhdessä kiinteistöpäällikön kanssa.

Miten me Newsecillä teemme sinun työelämästäsi parempaa?

Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.

Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu on tärkeää ja asiakkaiden aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Työssäsi on kuitenkin paljon vapautta ja joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi ja kiinni työn arkeen. Tiedämme, että kaikkea ei voi osata heti, mutta me kyllä autamme, ja kysyä saa aina.

Mitä me toivomme sinulta?

Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuvaa aiempaa kokemusta kiinteistö- tai kaupanalalta. Onnistumisesi kannalta on tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arkemme on välillä hektistä ja asiakaspalvelualttius sekä ulospäinsuuntautuneisuus ovat meillä valttia. Ja tietysti toivomme sinun omaavan hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot, sujuva ruotsin kielen taito auttaa sinua onnistumaan työssäsi. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimmekin kuulla sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Johanna juttelee mielellään niistä kanssasi. Johannan tavoitat parhaiten 3.4.2020 klo 10-11 ja 9.4.2020 klo 10-11 numerosta 050 326 5638. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen johanna.harjunmaa@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 21.4.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Toistaiseksi haastattelut tullaan toteuttamaan videoyhteydellä.