(Poistunut julkaisusta)

Kauppakeskuskoordinaattori
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoidon palveluja tuottava yritys. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy harjoittaa kiinteistöalalla suorien kiinteistösijoitusten ja pääomarahastojen hallinnointia ja näihin liittyvää neuvontaa sekä konsultointia, sijoitus- ja rahoitusneuvontaa, tilojen vuokrausta ja markkinointia, isännöintiä ja hallinnointia, kiinteistöarviointia, kiinteistönvälitystä, rakennuttamis-, ylläpito- ja kehitystoimintaa sekä osto- ja myyntipalvelutoimintaa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi 2,7 miljardin euron arvoista kiinteistökantaa.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito konserniin kuuluva Promote Tapiola oy vastaa kauppakeskus AINOAN johtamisesta. AINOA on 2013 avattu kauppakeskus vehreän Tapiolan sydämessä. Kauppakeskuksessa asioi 2017 noin 5 miljoonaa asiakasta. Maaliskuussa 2017 kauppakeskuksen vuokrattava pinta-ala kasvoi 30 000 m2:iin ja lopullinen, 50 000 m2 ja 120 erikoisliikettä kattava AINOA on valmis loppuvuodesta 2019. AINOAn ympärille rakentuu Suomen suurin kävelykeskusta kauppoineen ja palveluineen, ja kauppakeskuksen katolle valmistuu asuinhuoneistoja. AINOA on liikenteen ylivoimainen solmukohta, jossa yhdistyvät 2 000 paikan pysäköintihalli sekä kauppakeskuksen yhteyteen valmistuvat länsimetro ja bussiterminaali. www.ainoatapiola.fi

Haemme nyt kauppakeskuskoordinaattoria vastaamaan kauppakeskus AINOAn vaihtelevista ja laajoista koordinointitehtävistä. Kauppakeskuskoordinaattorin roolina on:
• vastata päivittäisten operatiivisen tason asioiden hoitamisesta muun tiimin tukena
• vastata raportoinnista
• osallistua ja avustaa markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa, toteutuksessa
• hoitaa itsenäisesti mm. järjestelmäpääkäyttäjän tehtäviä, intraviestintää,
• avustaa vuokraustoiminnoissa
• toimia yhteyshenkilönä vuokralaisille käytännön asioissa, perehdyttäjänä ja huolehtia viestinnästä vuokralaisten kanssa
• toimia asiakasrajapinnassa

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä kauppakeskustoimialalta, erinomaisia viestintä – ja vuorovaikutustaitoja, joustavaa can do-asennetta ja halua toimia asiakkaiden parhaaksi. Vaihdat sujuvasti tarkkuutta vaativista raportointitehtävistä ratkomaan asiakkaiden vaihtelevia, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä ja vastuunottoa vaativiin kysymyksiin. Tehtävässä menestyminen vaatii halua työskennellä tiimin apuna, priorisointi- ja paineensietokykyä. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen ilmaisutaidon lisäksi englannin kielitaito on tarpeen.

Tarjoamme

Haastavan, laajan tehtävän ja tätä kautta mahdollisuuden kehittyä kauppakeskus- ja kiinteistötoimialalla asiantuntijaksi yhdessä Suomen suurimmista kiinteistövarainhoidon palveluja tuottavassa yrityksessä.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Knopp-Nyholm, henkilöstöpäällikkö 15.6.2018 klo 9-10 ja 20.6.2018 klo 13-14 numerosta 040-5583179. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian, sillä aloitamme potentiaalien kartoituksen jo hakuaikana, mutta viimeistään 25.6.2018 klo 16.00 mennessä.