Kauppakeskuksen järjestyksenvalvoja (kesätyö)

Securitas Oy
Tietoa tehtävästä

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä kauppakeskusjärjestyksenvalvontaan pääkaupunkiseudulle.

Valittavat kesätyöntekijät tulevat työskentelemään kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävissä kauppakeskuskohteissamme pääkaupunkiseudulla.

Toimit asiakaspalvelutehtävässä, ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Tarvittaessa otat kiinni rikoksiin syyllistyneet henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös valvomotyöskentely. Vaihtelevat kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin. Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 2.5.–30.9.2021.

Katsomme hakijalle eduksi jo suoritetut vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutukset, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämät koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 80h sekä järjestyksenvalvojan koulutus, kesto 40h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa kaupan alan turvallisuustehtävissä. Odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan. Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan alan turvallisuustehtäviin, paljon työtunteja, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa- tai kokoaikaisemmin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 –kampanjassa!

Alla olevasta linkistä voit lukea kesätyöntekijämme mietteitä kesätyöstä Securitaksella.

http://www.securitas.fi/fi/tyopaikat/tyo-securitak...

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta