(Poistunut julkaisusta)

Kaupankäynti analyytikko
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Haemme kaupankäyntianalyytikkoa Elon arvopaperisijoitusten trading-toimintoon

Trading-toiminto vastaa Elon arvopaperisijoitusten kaupankäynnistä ja sen kehittämisestä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muun sijoitusorganisaation kanssa. Toiminnon vastuulla on toteuttaa kaupankäyntianalyysiä sijoitusorganisaation kaupoista.

Kaupankäyntianalyytikon tehtävänä on kehittää Elon kaupankäyntianalyysia tukemaan trading-toiminnon ja koko sijoitusorganisaation tarpeita. Toimit tiiviissä yhteistyössä salkunhoitajien kanssa. Olet teknisesti ja teoreettisesti osaava ja kykenet itse rakentamaan analyysijärjestelmiä sekä integroimaan niitä kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin. Koet kaupankäyntianalyysin olennaisena osana algoritmista kaupankäyntiä. Osaamisen karttuessa toimit tiimissä myös junior traderinä.

Keskeiset tehtäväkokonaisuudet

• vastaat kaupankäyntianalyysin kehittämisestä ja rakentamisesta
• osallistut muun sijoitustoiminnan kehitysprojekteihin teknisenä asiantuntijana
• osallistut arvopaperisijoitusten edustajana ICT-yhteistyöhön
• osallistut junior traderinä toiminnon trading-tehtäviin

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta analyysijärjestelmien toteuttamisesta ja kyvykkyyttä toteuttaa sellainen
• sinulta aitoa kiinnostusta kaupankäyntianalyysiin ja halua kehittyä siinä merkittäväksi osaajaksi
• ymmärrystä kaupankäyntianalyysin merkityksen olennaisena osana algoritmista kaupankäyntiä
• vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä proaktiivista palveluasennetta
• numerotarkkuutta, analyyttista lähestymistapaa sekä paineensietokykyä

Lisäksi katsomme eduksi laaja-alaisen kiinnostuksen kaupankäyntiin kaikilla instrumenteilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden yhdessä Suomen suurimman instituutionaalisen sijoittajan organisaatiossa. Saat myös mahdollisuuden kehittyä omalla alueellasi merkittäväksi osaajaksi. Toimintaympäristömme on moderni ja meillä on viihtyisät työtilat Tapiolan keskustassa sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin olethan yhteydessä suoraan Trading-toiminnon johtajaan Sami Kinnalaan sähköpostitse sami.kinnala(at)elo.fi, myös puhelimitse 050 364 9369 to 19.3. klo 9 - 11 tai to 2.4. klo 13 - 15. Tämän lisäksi laita hakemus, CV palkkatoivomuksineen su 5.4.2020 mennessä.