(Poistunut julkaisusta)

Kaupanalan moniosaaja Häijään Säästömarkettiin
Häijään Säästömarket Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Häijään Säästömarket Oy
Huittisten ja Häijään Säästömarketit ovat yksityisiä päivittäistavarakauppoja. Säästömarketit ovat perheyhtiöitä. Niiden tarkoituksena on tarjota kuluttajalle edullisia tuotteita helposti ja nopeasti. Säästömarkettien valikoimat ovat erittäin laajat ja niiden tarkoituksena on, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta paikasta. Säästömarket palvelee Sastamalan Häijäässä lähellä valtatien 11 ja maantien 249 risteystä. Häijäästä löydät mm. elintarvikkeet, työkalut, maalit, kemikaalit, vaatteet, kengät, lelut, puutarhatuotteet, kausituotteet, veneet, peräkärryt ja paljon muuta.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Häijään Säästömarketiin keikkailevaa myyjää. Työ on pääsääntöisesti osastotuurausta ja kassaa. Vuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisinkin, aina tarvittaessa. Loma-aikoina vuoroja saattaa olla enemmänkin.
Odotamme sinulta
Aikaisempaa osaamista kaupanalalta ei vaadita. Iloinen, reipas asiakaspalveluasenne riittää. Saat työhösi perehdytyksen. Tärkeää olisi, että voisit ottaa työtä vastaan myös arkipäivisin. Veikkausosaaminen katsotaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Kaupanalan koulutus on plussaa, muttei välttämätön sillä tässä työssä tärkeintä on asiakaspalvelullinen asenne ja oma-aloitteinenote työntekoon.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus!
Lisätietoja paikasta saat soittamalla toimistollemme (ark 8-16), puh. 0440 561333 VMP Huittinen-Sastamala
Kesto
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kesto arviolta jouluun asti, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, sastamala@vmp.fi, 0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.10.2019 mennessä.