(Poistunut julkaisusta)

Kaupan moniosaaja, K-Supermarket Rinteenkulma
K-Supermarket Rinteenkulma

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Etsimme asiakkaallemme KAUPANALAN MONIOSAAJIA K-Supermarket Rinteenkulmaan Rovaniemelle kesäkaudesta eteenpäin.

Etsimämme henkilö on aidosti kiinnostunut asiakkaista ja asiakaspalvelutyöstä. Arvostamme vastuuntuntoista, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä intohimoista suhtautumista asiakaspalveluun.
Kaupan moniosaajan työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti klo 08.00-21.00 välille.

Tänä päivänä kaupan alan työntekijät ovat moniosaajia, jotka hallitsevat työssään Veikkaus-tuotteiden myynnin, ikärajavalvonnan, myymälässä tuotteiden hyllytyksen sekä tavaran vastaanoton. Kaupan moniosaaja hoitaa hänelle annetut tehtävän aina yhtä aurinkoisella asenteella ja palvellen asiakasta aina hymyssä suin. Jos olet juuri etsimämme henkilö, jätä hakemus heti.

Moniosaajan edellytykset:
- Iloista asiakaspalveluasennetta sekä mielenkiintoa kaupan alaa kohtaan
- Oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
- Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme:
- Kaupan alan TES:n mukaisen palkan
- Monipuolisen työn
- Iloisen työyhteisön

Arvostamme:
- Kokemusta kaupan alalta
- Veikkausosaamista

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Markus Nordberg +358400926354 markus.nordberg@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus