(Poistunut julkaisusta)

KAUPAN KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ, POHJOINEN PKS
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Haemme KEIKKAILEVIA TYÖNTEKIJÖITÄ KAUPAN TYÖTEHTÄVIIN pääkaupunkiseudulle kaupan alan asiakasyrityksiimme. Tarjolla on keikkatöitä sekä kassatyöskentelyn, hyllytyksen sekä erilaisen palvelutehtävien parissa. Aiempi kokemus kaupan alalta on sinulle hyödyksi, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada perehdys näihin työtehtäviin kauttamme. Keikkaillessa eri asiakasyrityksissä pääset näyttämään osaamisesi ja sinulle voikin tarjoutua kauttamme mahdollisuuksia myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Keikkatyössä sinulle tarjoutuu vuoroja pohjoiselta pääkaupunkiseudulta (Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula), usein lyhyellä varotusajalla; olethan siis reipas ja ennakkoluuloton! Aktiivinen ja joustava asenne on tärkeää, sillä vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä-, ilta- että yöaikaan. Vuorojen saaminen on siis paljon kiinni itsestäsi sekä siitä, kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin.

Huomaathan, että työt edellyttävät 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan. Kerrothan hakiessasi, mikä kaupan alan tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa ja millä alueella.