(Poistunut julkaisusta)

Kaupan keikkatyöntekijöitä joulusesonkiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme JOULUSESONKIIN TYÖNTEKIJÖITÄ KAUPAN VAUHDIKKAISIIN TYÖTEHTÄVIIN pääkaupunkiseudulle kaupan alan asiakasyrityksiimme. Tarjolla on keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita sekä kassatyöskentelyn, hyllytyksen että erilaisten palvelutehtävien parissa! Etsimme työhön joulun tähtimyyjiä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä!

Aiempi kokemus kaupan alalta on sinulle hyödyksi, eikä ripaus joulumieltä ole pahitteeksi! Kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus joko HOK-Elannon kassajärjestelmän käyttöön, hyllytykseen tai palvelutiskille.

Keikkatyössä sinulle tarjoutuu vuoroja eri puolelta pääkaupunkiseutua. Aktiivinen ja joustava asenne on tärkeää, sillä vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä-, ilta- että yöaikaan. Vuorojen saaminen on siis paljon kiinni itsestäsi sekä siitä, kuinka monta vuoroa pystyt tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin. Keikkavuoroja on mahdollisuus jatkaa myös joulusesongin jälkeen. Palkkaus tehtävissä kaupan alan TES:n mukaan.

Jos tunnet tämän tehtävän iskevän sinuun kuin sika limppuun – taikka tonttu kinkkuun – laita meille hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Kerrothan hakiessasi, mikä kaupan alan tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa.

ps. Huomaathan, että työt edellyttävät 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito