(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan työt, Jyväskylä
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen ja reipas tyyppi! Olisitko kiinnostunut työskentelemään kaupan alan tehtävissä? Olisko aika aloittaa uusi TYÖsuhde?

Tarjoamme: erilaisia työmahdollisuuksia syksylle ja pidemmäksi aikaa tilanteiden mukaan

Työskentely: Työpaikat perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten työpaikkoja on tarjolla erityyppisissä toimipisteissa, tehtävissä ja työsuhteissa.

Sinä: Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kaupan alan tehtävistä. Olet luonteva asiakaspalvelija ja hymysi pitää tilanteessa kuin tilanteessa. Olet myös innokas oppimaan uutta kehittämään omia taitojasi. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä, muut kielet katsotaan eduksi.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Jyväskylän keskustaan ja lähialueille, mutta mikäli sinulla on auto käytettävissä, saatamme tarjota työmahdollisuuksia myös Jyväskylän lähikunnista.

Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan tai sopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti, mahdollisimman pian

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Heidiltä, p. 050 3717307/heidi.nygard@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi