(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan työntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme reippaita ja iloisia kaupan alan työntekijöitä!
Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi myös hyllytystä päivittäistavarakaupoissa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta tehdä erilaisia työtehtäviä sekä kykyä työskennellä paineen alla taltuttaessasi pitkiäkin kassajonoja.

Kassapalvelun merkitys asiakkaalle on tärkeää onnistuneessa ostoskäynnissä, joten ystävällisyys ja palvelualttius ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymisessä. Arvostamme joustavaa käytettävyyttä ja ennakkoluulotonta, aurinkoista asiakaspalveluasennetta!
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta kaupan alalta tai alan koulutusta. Vaikka kassan käyttökokemus on etuna, tehtävään koulutetaan tarvittaessa. Veikkausosaaminen, ikärajapassi ja hygieniapassi katsotaan eduksesi.
Muut tiedot
Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana ja soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle. Sinulla tulee olla valmius liikkua eri toimipaikoissa, joten auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Jos tunnistat itsesi, saatat olla etsimämme henkilö! Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi tai jos sinulla on hakemus jo järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.