Kaupan alan työntekijä (Pirkanmaa)

Alen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme jatkuvasti Pirkanmaan alueella toimiville asiakasyrityksillemme

KAUPAN ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

niin kiireavuksi kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin!


Etsimme tekijöitä monipuolisiin kaupan alan tehtäviin, kuten kassa- ja osastotyöskentelyyn, hyllytykseen sekä varaston puolelle. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töissä kulkemista.

Etsimme ennen kaikkea iloisia, reippaita ja omatoimisia työntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä, vaan toimit päin vastoin entistä tehokkaammin! Aikaisempi kokemus kaupan alalta on suureksi eduksi. Toivomme sinulta myös joustavuutta tulla töihin tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Työ on usein tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Asiakkaidemme tarpeista riippuen tarjolla on kuitenkin myös kokoaikaisia, vakituisia työpaikkoja! Palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaisesti ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme aurinkoinen ja ahkera asiakaspalvelija? Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Kerrothan meille työtaustasi lisäksi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mille aikavälille etsit töitä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=710

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 soittamalla Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Vilma Viitalalle, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Vilma Viitala

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta