Kaupan alan työntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Etsimme jatkuvasti Pirkanmaan alueella toimiville asiakasyrityksillemme 

KAUPAN ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

niin kiireavuksi kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin!


Etsimme tekijöitä monipuolisiin kaupan alan tehtäviin, kuten kassa- ja osastotyöskentelyyn, hyllytykseen sekä varaston puolelle. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töissä kulkemista. 

Etsimme ennen kaikkea iloisia, reippaita ja omatoimisia työntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä, vaan toimit päin vastoin entistä tehokkaammin! Aikaisempi kokemus kaupan alalta on suureksi eduksi. Toivomme sinulta myös joustavuutta tulla töihin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

Työ on usein tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Asiakkaidemme tarpeista riippuen tarjolla on kuitenkin myös kokoaikaisia, vakituisia työpaikkoja! Palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaisesti ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme aurinkoinen ja ahkera asiakaspalvelija? Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Kerrothan meille työtaustasi lisäksi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mille aikavälille etsit töitä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=710 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421222
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riia Viljanen (riia.viljanen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa