(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan osaajia
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua joustavat työmahdollisuudet kaupan alan tehtävissä? Voit olla opiskelija, joka hakee lisäansioita keikkaluonteisella työllä tai jo kokenut tekijä, jolle osa-aikainen/keikkaluonteinen työ sopii hyvin elämäntilanteeseen.

Olemme Kymen Seudun Osuuskaupan yhteistyökumppani ja haemme kaupan alan osaajia eri työtehtäviin KSO:n toimipaikoille (mm. ABC-liikenneasemat, S-marketit, Salet, Prisma).
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä - kassalla työskentelyä, kuormanpurkua, hyllytystä, palvelutiskityötä, salissa ja keittiössä työskentelyä (ABC) ym.
Työ on pääosin keikkaluonteista, tarvittaessa töihin kutsuttavana ja vuoroja on päivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin. ABC-asemilla työskennellään myös yövuoroissa.
Odotamme sinulta
Aiempi kokemus päivittäis- tai erikoistavarakaupan alalta katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee ja annamme hyvän perehdytyksen tehtäviin. Odotamme, että asiakaspalvelussa myös kiireen keskellä pystyt hoitamaan työsi laadukkaasta ja hyvällä sykkeellä.
Muut tiedot
Hygieniapassi, ikärajapassi ja Veikkaustaito ovat plussaa, mutta meidän kauttamme voit tarvittaessa suorittaa kaikki tarvittavat ammattikortit ja käytännön kassaperehdytys tehdään oikeassa toimintaympäristössä. Jos käytössäsi on oma auto, mahdollistaa se työskentelyn useammassa toimipaikassa.

Hae tehtäviin täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet VMP:llä työnhakijana, merkitse nämä kaupan alan työtehtävät kiinnostaviksi. Lisätietoja saat soittamalla toimistollemme puh. (05) 535 4344. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kesto
keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.03.2019 mennessä.