(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan osaajia Pohjois-Karjalaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko kaupan alan konkari, joka etsii pidempiaikaista, kokopäivätyötä? Vai päivittäistavaraupan kokemusta omaava, keikkatyötä etsivä? Meillä on töitä molemmille!

Haemme asiakkaillemme päivittäistavarakauppoihin sekä keikkatyöntekijöitä että pidempiaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä Pohjois-Karjalan alueelle.

Määräaikainen työ: työskentelet n. 30h/vko tehden kassa- ja hyllytystyötä, mahdollisesti vastaat yksin koko kaupan toiminnasta riippuen työvuorosta. Edellytämme useamman vuoden aiempaa työkokemusta päivittäistavarakaupan työtehtävistä sekä kokemusta myös ainakin Veikkauksen peleistä ja postitoiminnoista. Mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikassa saat tarvittaessa koulutuksen kassajärjestelmään. Työ alkaa kesäkuun alusta, mahdollisuuksia mukaan jo toukokuun aikana.

Keikkatyö: työskentelet keikkaluontoisesti oman käytettävyyden mukaan mahdollisesti eri kaupoissa hyllytys- ja kassatehtävissä. ja edellytämmekin, että sinulta löytyy jo jonkun verran aiempaa kokemusta kyseisist tehtävistä. Eduksi on, mikäli sinulla on jo Tokmannin tai K-kassan käyttökokemusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Ikärajapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa sen voit suorittaa Baronan kautta. Mikäli sinulla on auto käytössä, se laajentaa työmahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit, laita hakemus nettisivujemme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

ma-pe klo 9-16