(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan osaajia K-ryhmän kauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelutyön ja kaupan alan omaksi jutuksesi? Etsimme asiakkaillemme K-ryhmän kauppoihin kaupan alan osaajia! Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoista, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä työ sisältää ja mitä sinulta odotetaan?

Etsimme asiakkaidemme huipputiimeihin kaupan alasta innostuneita osaajia huolehtimaan asiakkaiden kauppakokemuksista. Etsimme monipuolisia osaajia, sillä työtä on tarjolla niin verkkokaupan keräilyssä, palvelutiskillä, kassalla kuin eri tuoteosastoilla hyllytyksen parissa. Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupassa työskentelystä tai muista päivittäistavarakaupoista. Työn luonteen vuoksi olet ehdottoman luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja nopea oppimaan. Olet tottunut työskentelemään reippaassa tahdissa, etkä säikähdä yllättäviäkään tilanteita. Sinulla tulee olla valmius työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina. 

Työt alkavat vaihtelevasti syksyn aikana ja aluksi töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön. Mikäli sinulla auto käytössäsi, kerro se hakemuksessasi.

Tunnistitko itsesi? Hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi - otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, 0505133102, tiitu.ihamaki@amiko.fi