(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan osaajia K-ryhmän kauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelutyön omaksi jutuksesi? Oletko positiivista energiaa pursuava asiakaspalvelija ja tiimipelaaja? Etsimme asiakkaillemme K-ryhmän kauppoihin monipuolisia kaupan alan osaajia! Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoista, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä työ sisältää ja mitä sinulta odotetaan?

Etsimme asiakkaidemme huipputiimeihin kaupan alasta innostuneita moniosaajia huolehtimaan asiakkaiden kauppakokemuksista. Etsimme monipuolisia osaajia, sillä työtä on tarjolla niin palvelutiskillä, kassalla kuin eri tuoteosastoilla hyllytyksen parissa. Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupassa työskentelystä tai vastaavista tehtävistä. Työn luonteen vuoksi olet ehdottoman luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja nopea oppimaan. Olet tottunut työskentelemään reippaassa tahdissa, etkä säikähdä yllättäviäkään tilanteita. Sinulla tulee olla valmius työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Työt alkavat kevään aikana vaihtelevasti ja aluksi töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön. 

Hae tehtävään!

Tunnistitko itsesi? Hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi - otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!