(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan osaajia Herkun joulusesonkiin!
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Jouluruokien upein keidas on tunnetusti hurmaava Herkku, jossa ystävälliset palvelutorimyyjät ohjastavat asiakkaita niiden parhaiden pöperöiden äärelle!

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun Herkkuihin palvelutorimyyjiä, joulutilausten käsittelijöitä sekä kassatyöntekijöitä. Taustaltasi tulisi löytyä kokemusta kaupan alalta, osaaminen palvelutorilta tai kassalla työskentelystä on suuri etu.

Palvelutorityössä hallitset liha- ja kalapuolen tuotteet ja osaat ehdottaa asiakkaille joulun tuotteista maukkaimpia ruoanlaittoideoita! Vaihtoehtoisesti voit toimia asiakastilausten käsittelijänä, erinomainen asiakaspalvelu ja joulumielen luonti on vastuullasi!

Kassalla työskentely vaatii iloista joulumieltä ja kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat marras-tammikuulle. Sinun tulee olla käytettävissä joustavasti työvuoroihin ja varauduthan siihen, että töitä on myös todennäköisesti joulun pyhinä. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Näissä joulun herkuimmissa tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielentaitoa ja osassa tehtävistä tarvitset voimassa olevaa hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, autamme näiden hankkimisessa tarvittaessa.

Laita meille hakemus mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!