Kaupan alan moniosaaja
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi Turun seudulla! Oletko etsimässä mukavaa ja liikkuvaa työtä asiakaspalveluympäristöstä? Onko sinulla jo vähän kokemusta esimerkiksi hyllyttäjän työstä? Haemme nyt Tokmannille osaavia keikkatyöntekijöitä Turun seudulle!

Tokmanni on monelle suomalaiselle tuttu, Suomen johtava halpakauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman yli 170 myymälässä ympäri Suomea. Olemme etsimässä nyt useita energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä kassatyöhön sekä kuorman purkuun. Työskentely tapahtuu myymälässä, joten myös asiakaspalvelutyötä tehtävässä pääsee tekemään. Tällä hetkellä suurin tarve meillä on Tokmannin Paimion myymälässä, mutta töitä on myös muissa lähiseudun myymälöissä.

Minulleko?

Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi kassatyöstä, hyllyttämisestä tai muusta myymälätyöstä, olet kyvykäs itsenäiseen työhön ja nautit myös asiakaspalvelusta, tahdomme tutustua sinuun! Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta alalta tai voit olla vaikka tuore ylioppilas, etsimme ennen kaikkea iloisia ja tarmokkaita henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen!

Työvuorot painottuvat aamuun, mutta vuoroja on myös väli- ja iltavuoroissa. Tarpeita myymälässä saattaa tulla nopeastikin, joten työvuorotarjouksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla – pystythän valmistutumaan myös tähän!

Miksi hakisin?

Tokmanni tarjoaa monipuolisuutta työpäivään: pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan, pitämään huolen myymälän ja hyllyjen siisteydestä ja kesäkautena mahdollisuus on työskennellä myös puutarhamyymälän puolella tavaranpurussa ja hyllytyksessä. Sinun on mahdollisuus työskennellä myös useammassa myymälässä, ja työvuoroja on saatavana nopeastikin.

Mikäli kiinnostuit, laitahan hakemusta jo vaikka tänään! Tutustumme potentiaalisiin hakijoihin mielellään pian, joten ei kannata aikailla. Voit hakea tehtävää 16.5.2021 asti, mutta saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä linda.nevanpaa@barona.fi tai puhelimitse 0503080932.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450691
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (turku (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358503080932
  • Sijainti: Turku