(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan moniosaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Hei sinä kaupan alan moniosaaja, asiakkaamme K-Supermarket Ykköstori etsii uutta vahvistusta tiimiinsä.

Sinun työpäiväsi tulevat koostumaan kaupan erilaisista työtehtävistä. Työn pääpainona on kaupan eri osastojen hoito sekä tilauksien tekeminen. Sinulle on kertynyt kokemusta kaupan alalta jo muutaman vuoden ajalta, ja omaat taustaa K-ryhmän kaupassa työskentelystä. Myös muiden kauppojen kokemus katsotaan eduksesi. Olet kiinnostunut kaupan toiminnan edistämisestä sekä hallitset tilausten teon. Työssä kohtaat monia erilaisia työtehtäviä, joten tässä tehtävässä kyky hallita kokonaisuuksia on tarpeen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä kykyä toimia niin tiimin jäsenenä, kuin itsenäisestikin.

Tässä työssä työskentelet mukavassa kaupan tiimissä ja sinulle tarjotaan täydet tunnit. Työllistyt aluksi Amikon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua kaupan kirjoille.

Jos olet siis etsimämme moniosaaja, joka osaa pitää useita lankoja käsissään samanaikaisesti, niin laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä saat Amikon Saaralta, saara.loksy@amiko.fi, p. 050 476 3558.