(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan kesätyöt
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Oletko reipas ja aurinkoinen työntekijä ja etsit kesälle 2020 töitä? Voit olla joko kokematon opiskelija tai jo kokenut työntekijä vailla lisätienestiä. Hae nyt ja sinulla on mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta ja päästä osaksi huipputiimiämme!

Haemme asiakkaillemme Kymenlaakson alueella erilaisiin kaupan alan tehtäviin kesätyöntekijöitä.

Kesätyöt voivat olla esim. kassamyyjän tai hyllyttäjän tehtäviä, asiakaspalvelua tai varastotyötä. Osassa tehtävissä työt voivat alkaa osa-aikaisena jo keväällä. Pääsääntöisesti työt jatkuvat elokuun loppuun asti. Hyvin tehtävissä pärjääville voi olla tarjolla keikkatöitä myös syksyllä. Suurin osa tehtävistä on päivätyötä, mutta osassa tehtävissä vaaditaan 2-vuorovalmiutta.

Työt soveltuvat hyvin esimerkiksi kaupan alan opiskelijoille. Tehtäviin tulee kattava perehdytys, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävissä pärjää oma-aloitteinen ja ahkera henkilö. Mikäli olet kiinnostunut kaupan alan töistä, laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta meille. Kerro hakemuksessa millaista työtä etsit ja milloin voisit aloittaa tehtävässä.

Haethan tehtävään heti, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 9-15.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.