(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alan keikkatöitä Nurmes, Lieksa, Juuka
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Onko sinulla aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä? Oletko työskennellyt kassalla ja hyllytyksessä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämmme työntekijä!

Haemme asiakkaillemme Nurmeksen, Lieksan ja Juuan alueelle

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ

keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme aiempaa kaupan alan työkokemusta päivittäistavarakaupasta, eduksi katsomme aiemman kokemuksen K-kauppojen ja/tai Tokmannien kassatoiminnoista sekä Veikkaus-osaamisen. Kokemus hyllytyksestä, kuormien purkamisesta, postitoiminnoista ja/tai palvelulinjastosta ovat myös eduksi. Ikärajapassin voi tarvittaessa suorittaa Baronan kautta meille työllistyessäsi.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan. Keikkatyön lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihin keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Mikäli olisit valmis työskentelemään sekä Nurmeksen, Juuan että Lieksan alueella, niin tuntje kertyisi todennäköisesti enemmänkin, silloin tarvitset kulkemiseen auton.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.