(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alalle Kemijärvelle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Etsimme nyt reippaita ja luotettavia tekijöitä kaupan alalle Kemijärvelle. Tärkeämpää on asenteesi työtä kohtaan kuin aikaisempi työkokemus!

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta alalle haluava! Työtehtäviin kuuluu mm. hyllytystä, kuorman purkamista, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Sinun tulee kyetä tekemään kaikkia työtehtäviä, emme esimerkiksi etsi vain hyllytyksiin apuja. Olet joustava persoona ja sinulla on "kyllä onnistuu!" -asennetta! Pystyt tekemään töitä mieluiten jokaisena viikonpäivänä.

Kassakokemuksesta ja veikkauskoneen tuntemuksesta on etua työhön, mutta sitä ei vaadita erikseen. Kaikki saavat kuitenkin kunnollisen perehdytyksen tehtäviin.

Pääset mukaan huippu työyhteisöön!

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ainakin 2kk määräaikainen työsopimus vähimmäistuntimäärällä 90h/3viikkoon ja jatko mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja olet etsimämme henkilö, laitahan hakemus pikaisesti tulemaan (järjestelmän kautta, emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse). Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Opteamin Lapin toimisto: lappi@opteam.fi, +358108500554