(Poistunut julkaisusta)

Kaupan alaa tunteva tuotepäällikkö
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kaupan alaa tuntevaa tuotepäällikköä

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkisen sektorin tarpeisiin sekä kuluttajille. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti.

Meillä on jo kaupan segmentissä toimiva palveluvartijatuote, jota haluamme kehittää entistäkin toimivammaksi! Etsimme nyt innovatiivisesti ja liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa tuotepäällikköä palveluvartijatuotteemme valtakunnallisen vetovastuuseen.

Olisitko se sinä?

Tuotepäällikkönä vastaat palveluvartijatuotteen kehittämisestä ja palvelun tuotteistamisesta. Toimit liiketoimintayksiköitten tukena, jotka tuottavat palveluvartijapalvelua eri puolilla Suomea. Tehtävä on uusi, joten oma osaamisesi ja kokemuksesi voivat vaikuttaa tehtävän lopulliseen muotoon.

Odotamme sinulta vahvaa vähittäiskaupan alan tuntemusta sekä kokemusta kaupan alan esimiestehtävistä, jossa olet toiminut menestyvästi esimerkiksi myymäläpäällikkönä tai vastaavassa tehtävässä. Aiempi kokemuksesi palveluiden tuotteistamiseen liittyvistä tehtävistä on suuri etu tässä tehtävässä. Toivomme sinulta markkinointiviestinnällistä näkemystä sekä taitoa tuottaa ja julkaista tuotteistamiseen liittyvää materiaalia. Tuotepäällikkönä ja työkaverina odotamme sinulta itsenäistä ja kehitysorientoitunutta otetta työhösi sekä hyviä vuorovaikutustaitoja erilaisissa tilanteissa ja verkostoissa.

Työn tekemisen kannalta sijaintipaikkakunta voi olla Helsingin sijaan myös jokin muu lukuisista paikkakunnista joilla toimimme, mutta työ edellyttää valmiutta matkustaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvällä toimialalla. Meillä sinulla on myös mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen sekä verkostojemme avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian 25.11. mennessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Janne Tanttu (janne.tanttu@securitas.fi)